Retourneren | Herroeping

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit geldt voor NIET gepersonaliseerde of speciaal voor jou bestelde artikelen.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Het product verkeerd in originele staat, is niet gebruikt en zal met de bijbehorende verpakking geaccepteerd worden. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@coolhout.nl of je kunt gebruik maken van het Contactformulier op de betreffende website. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Wij zullen na retourontvangst van jouw artikel vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

Uitsluiting van retour- en herroepingsrecht, zijn alle artikelen die zijn besteld en gepersonaliseerd. Indien het product dat is gepersonaliseerd, defect is door productiefouten, manco’s van onderdelen kent en niet overeenkomt met wat is voorgesteld is en bevestigd is kan via de retourprocedure een verzoek tot vergoeding c.q. vervanging gedaan worden.

Je kunt het artikel retourneren naar:

Coolhout (App Meesters B.V.)
OVV. Service afdeling
Koningskinderen 25
5629 KC Eindhoven
ovv. Retournummer #

Zodra we het pakketje ontvangen en gecontroleerd hebben ontvang je hiervan een bevestiging in de mail. Wij proberen er alles aan te doen om de verwerkingstijd zo kort mogelijk te houden.